Advocats Especialistes en Negligències Mèdiques a Girona i Barcelona

Els teus advocats en negligències mèdiques a Girona i Barcelona

Motera López Advocats va ser fundat per Joan Motera, advocat i víctima d’una negligència mèdica.

 

Joan Motera va patir una negligència mèdica molt greu que el va obligar a jubilar-se de la seva professió de policia local i que va ser el motiu pel qual es va especialitzar en Dret Sanitari, negligències mèdiques, i es va titular com a Especialista en Dret Sanitari i Bioètica amb l’objectiu d’adquirir un coneixement més precís sobre les qüestions jurídiques de la medicina per ajudar de forma absoluta a les víctimes de negligències mèdiques.

 

El nostre objectiu és ajudar-te a afrontar els moments difícils de la teva negligència mèdica a Girona i Barcelona, per això t’acompanyarem pas a pas durant tot el procés i mai donarem per finalitzat el teu cas fins a esgotar totes les seves possibilitats d’èxit, la perseverança és la major qualitat que té el nostre despatx. Qualitat que ha acompanyat a Joan Motera tota la seva vida i que ara apliquem a Motera López Advocats amb la major honestedat possible. 

 

Som especialistes en negligències mèdiques en parts, obstetrícia; traumatologia, cirugia, neurologia, oftalmologia, oncologia, atenció primària, anestesiologia, urgències mèdiques, otorrinolaringologia, radiodiagnòstic, rehabilitació, salut mental, urologia, digestiu, anàlisis genètiques, … 


Disposem d’un equip tècnic amb molts anys d’experiència: perits, advocats, enginyers, estadístics, procuradors, investigadors i una xarxa de perits mèdics especialistes en informes pericials que ens permet treballar com a advocats de negligències mèdiques en tot el territori espanyol des de les nostres oficines a Figueres, Girona, Barcelona i Madrid. Els nostres honoraris són un tant per cent de la indemnització perquè ningú es quedi sense defensa per motius econòmics.

 

Així va començar la història de Joan Motera.

Nuestro sistema de trabajo

1º EXPOSICIÓN DEL CASO

2º HOJA DE ENCARGO

3º VIABILIDAD MÉDICA Y JURÍDICA

4º RECLAMACIÓN Y DEMANDA

Sin cobrarte nada por ello: te ayudaremos a solicitar la historia clínica, analizaremos tu caso a fondo y comprobaremos su viabilidad legal.

Si el caso es viable, firmaremos una hoja de encargo profesional con todos nuestros compromisos con total transparencia, sin costes extras adicionales, sólo los gastos.

Si tienes dificultad para pagar el informe del perito puede que lo financie nuestro despacho. Y trabajamos a éxito, sobre un porcentaje de la indemnización.

Siempre tratamos de evitar ir a juicio llegando a un acuerdo extrajudicial con la parte contraria, no obstante, si la oferta no es adecuada, te aconsejaremos ir a juicio. 

Qué te ofrecemos

HONORARIOS Y REPRESENTACIÓN

EXPERIENCIA PERSONAL

VALORACIÓN ECONÓMICA

ESPECIALIZACIÓN

Te representamos dos despachos de abogados especializados y cobramos un porcentaje al final de la indemnización.

Hemos pasado por la misma situación y te guiaremos paso a paso hasta el final.

¡Siempre a tu lado para ayudarte!

Abogados titulados en la Valoración del Daño Corporal para poder reclamar la mayor indemnización posible.

 Abogados Titulados en Derecho Sanitario, especializados en negligencias médicas para ayudarte a ganar tu indemnización.

Contacta con nosotros

OFICINA FIGUERES

Dirección: C/ Nou, 20, 4ºA. 17600 Figueres (Girona).

 

OFICINA GIRONA

Dirección: C/ Emili Grahit, 91. Edifici Narcís Monturiol. 17003 (Girona).

 

Teléfono: 972 980 440

Contacto: abogados@moteralopez.com 

Te atendemos por Whatsapp whatsapp
Scroll al inicio